Startup & Cleanup

In mijn werk als Out of the Officemanager kom ik vaak ondernemers tegen die vragen; "Kun je niet even samen met mij mijn administratie inrichten" of "mijn mailbox is zo'n chaos, ik verlies klanten doordat ik niet tijdig reageer". Nou voor deze ondernemers is het Startup & Cleanup ontwikkeld.

 

Voor wie?

Dit pakket is speciaal bedoeld voor ondernemers die te snel zijn gegroeid en daardoor te weinig tijd hadden om de office taken goed in te richten. Je moet van alles plannen en organiseren om je werk uit te kunnen voeren. De reden van de andere focus is niet eens zo belangrijk maar je merkt dat er te weinig tijd was om de office taken efficiƫnt aan te pakken. Ik kom, analyseer en (re)organiseer alle office taken. Ik houd van plannen, organiseren en van structuur aanbrengen. Die structuur is een prima basis voor efficiƫnt werken, ook na mijn vertrek.

Maatwerk

Het Startup & Cleanup pakket is maatwerk. We starten altijd met het opstellen van een Plan van Aanpak.

Voorbeelden van werkzaamheden uit het pakket:

Maar daar heb ik toch geen tijd voor?

Door de aanpak van Inique4U is er met minimale inspanning van jouw kant snel resultaat te behalen en is het echt mogelijk om van chaos naar structuur te gaan. We gaan samen starten en ik neem je alles uit handen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik vrijwel geen inwerktijd of uitleg nodig.

 

Dus...

Wil jij ook meer bezig zijn met de leuke kanten van ondernemen?

Wil jij groeien met jouw bedrijf?

Wil jij je werkzaamheden laten plannen en organiseren?

×