INIQUE VOOR JOU

Referenties

slider-divider-wit

Wat anderen zeggen

Ineke heeft mij geholpen om de backoffice van mijn bedrijf opnieuw in te richten. In de loop van de jaren ben ik gaan werken met verschillende programma’s en op diverse manieren. Ineke heeft structuur aangebracht in de administratie en alle handelingen die daar uit voortkomen. Ineke heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, pakt door en is bovenal een heel prettig persoon om mee samen te werken.

Adinda Keizer

Adinda Keizer

Vindjeklant.nl

Ik heb Ineke leren kennen als een hard werkende projectondersteuner, met kennis van zaken, veel doorzettingsvermogen, resultaat gericht en een groot talent voor het houden van overzicht over de vele werkzaamheden die gedaan moeten worden. Ineke is professioneel en loyaal aan haar opdrachtgever. Kortom samenwerken met Ineke is plezierig en waardevol.

Herma Vermeulen

Herma Vermeulen

RIVM-pre- en neonatale screeningen

Ineke is een dag naast mij komen zitten om te bekijken hoe ik werk en hoe ik dat beter, efficiënter en leuker kan doen. Ze heeft mij veel geleerd van de digitale mogelijkheden en handige apps. Ineke is niet alleen heel kundig en slagvaardig maar ze is ook een mooi mens die je in je waarde laat. Ook al liep mijn backoffice niet helemaal soepel, haar tips geven me niet het gevoel dat ze me op de vingers tikt maar geven me juist het gevoel dat ze mij wil helpen nog succesvoller te zijn. Ik raad iedereen een dag Ineke aan! Dan ben je echt geholpen.

Jolanda Damsma

Jolanda Damsma

Landjetekst

Ineke is een ervaren officemanager die binnen no time al onze processen in beeld en in de hand had. In de periode dat de functie bij ons vacant was, heeft zij al onze interne processen op voortreffelijke wijze waargenomen. Ineke werkt snel en doelgericht. Nieuwe software pakketten maakt ze zich snel eigen. Ineke heeft bij ons niet alleen de zaak draaiende gehouden, ze heeft en passant ook de hele administratieve organisatie beschreven. Dat maakt haar tot veel meer dan een doorsnee officemanager. En, minstens zo belangrijk: Ineke is een fijne, gezellige collega!

Rick de Wit

Rick de Wit

Infinite Financieel B.V.

Ineke is fantastisch. Ik werk als zzp’er en had geen tijd meer om al mijn werkzaamheden zelf te doen. Ineke is mij gaan ondersteunen met de social media. Naast de tips die ik zelf bewust schrijf voor op social media, gebruikt Ineke ook andere teksten die ik schreef, maar waar ik helemaal geen weet meer van had. Ineke plant de basis van mijn social media in, ik hoef me daar niet druk om te maken en dit alleen maar aan te vullen als dit zo uitkomt. Ik kan het echt loslaten, heerlijk. Verder is geweldig dat Ineke niet alleen uitvoert, maar ook daadwerkelijk meedenkt. Ze komt met geniale ideeën, zowel uit zichzelf als wanneer ik tegen iets aanloop. Af en toe plannen we een samenwerkdag in: we vullen elkaar goed aan - dus naast dat het heel gezellig is, is het ook nog eens ontzettend nuttig. Ik hoop nog heel lang met Ineke samen te kunnen werken!

Joyce Dunnewold

Joyce Dunnewold

Haal meer uit Office

Ineke ondersteunt het team bij de voorbereiding van het vernieuwde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Ineke is de verbindende factor in het team, ze weet wat teamleden nodig hebben en ze ontzorgt mij optimaal. De werkomgeving is hectisch en vraagt een hoge mate van flexibiliteit en creativiteit. Ineke weet hierbij de juiste zaken op te pakken en is creatief in het oplossen van de problemen. Als er een klus bij haar ligt weet je dat het goed wordt opgepakt. Haar gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid zijn hierbij succesfactoren. Daarnaast heeft ze een fijne persoonlijkheid, we zouden haar graag in het team willen houden.

Nynke van der Veen

Nynke van der Veen

RIVM-Bevolkingsonderzoeken naar kanker

Nauwkeurig, meedenkend en betrouwbaar Door een enorme groei binnen ons bedrijf bleven er veel zaken liggen. Voornamelijk de zaken waar wij geen prioriteit aan gaven, de administratie, crediteuren/debiteuren en het uitsturen van onze eigen facturen. De werkzaamheden waren niet voldoende om iemand hier voor aan te nemen en er was eigenlijk ook geen tijd om een nieuw persoon in te werken. Inique4U heeft als een echte professional de bezem door de kast gehaald en ervoor gezorgd dat al onze administratie weer op orde was. Ook de facturen werden nu consequent maandelijks gedaan en de betaalachterstanden verminderde als sneeuw voor de zon. Wanneer je geen tijd hebt om zaken uit te leggen is dat ook geen enkel probleem, ze duikt er zelf in en lost zaken adequaat op. Ze ontzorgt en denkt mee. Heerlijk is dat wanneer je als ondernemer al te weinig uren in de dag hebt. Ineke is een aanwinst binnen elke organisatie, zij is zeer klantvriendelijk en is een prettig persoon om mee samen te werken. Inmiddels heeft Ineke onze administratie op rolletjes lopen en hebben wij ruimte gekregen voor een vast persoon in dienst. Zoals als ze zelf al zegt "als de klus geklaard is ....". Wij vinden het jammer om haar te zien gaan maar weten dat er een ander bedrijf met smart op haar zit te wachten.

Mark Jansen

Mark Jansen

OOSEOO

Samen met Ineke heb ik een docentencongres voor het project Leerling 2020 van Schoolinfo georganiseerd. Ineke is gevraagd om te helpen bij het congres op het moment dat we handen te kort kwamen en dringend behoefte hadden aan iemand die ons team kon ontlasten. Het was prettig om met Ineke te werken omdat je weet dat de werkzaamheden die bij haar liggen ook naar alle tevredenheid worden uitgevoerd. Ze heeft ons erg geholpen door de planning goed in de gaten te houden en mensen te herinneren aan taken die nog gedaan moesten worden. Ik heb Ineke leren kennen als een flexibele, harde werker waarop je altijd kunt rekenen en waarmee het ook gezellig werken is.

Daniëlle Borkent

Daniëlle Borkent

Borkent Communicatie

Ineke heb ik als zeer deskundig ervaren in haar werk als virtueel office manager. Voor mij is ze een doener die van aanpakken houdt en meteen voor mij aan slag is gegaan, waardoor ik snel resultaat heb geboekt. Voor mij als iemand die veel analyseert, lang nadenkt en te weinig in de actie kwam, was Ineke een warme aanwinst. Het is bijna jammer dat ze weg is als de klus geklaard is, ze is iemand waar je graag contact mee houdt.

Lianne Hermers

Lianne Hermers

Webappvision