Kneus of Slim?

Persoonlijke ontwikkeling

Als je kiest om een coachingstraject te volgen, ben je dan slim of kom je dan wat te kort? Lang heeft er een taboe gerust op coaching. Als je een coach nodig hebt, dan gaat het vast niet goed met je, dan kom je te kort en presteer je onder de maat. Dat was de algemene gedachte.

Haal het beste uit jezelf

Gelukkig zien we dat nu anders. Persoonlijke ontwikkeling is 'hot'.  We zien het nu als open staan om te leren, het beste uit jezelf willen halen en bewust zijn van blijvende ontwikkeling. Daarmee maak je jezelf gelukkiger en merk je dat werkzaamheden effectiever gaan. En dat levert rendement op. Het werkt ook nog eens preventief op het ziekteverzuim.

cleaunIkke zelf doen

In mijn blog van ikke zelf doen, heb ik het er al even over gehad dat we alles zelf willen doen. We denken het ook allemaal zelf te kunnen. Dit geldt ook voor onze ontwikkeling. We maken toch genoeg mee waar we van leren en we komen vanzelf in situaties die ons vormen. Maar waarom zouden we daar geen hulp bij zoeken? Waarom alles zelf doen als er professionals zijn die onze ontwikkeling kunnen stimuleren en in goede banen kunnen leiden?

Plan van aanpak

Zelf heb ik coaching gevolgd bij You! Coaching en Advies en doe ik mee met ‘Ik Start Smart’ van de Kamer van Koophandel.  Ik maak mijn eigen plan van aanpak. Naast het verdiepen van mijn werkzaamheden vind ik het heerlijk om een sparringpartner te hebben die mij een spiegel durft voor te houden. Het houdt me scherp. Ik wil ontwikkelen waar ik nog kan en op deze manier kan ik ook bepalen wat mijn marktwaarde is. Ben ik nu een kneus? Nee, ik denk dat ik juist heel slim ben ;-).

Officemanager als coach

Als Officemanager ben ik druk bezig om een kantoor te runnen. Ik ben een echte duizendpoot die overal wordt ingezet om het kantoor op orde te krijgen of te houden. Laatst las ik de titel van het boek Officemanager als coach en daardoor realiseerde ik mij dat ik ook een coach ben. Ik coach andere leden van het secretariaat, maar ik coach ook managers. Ik geef hen tips hoe zij met een kleine inspanning of communicatie hun kantoor soepel kunnen laten draaien.

Een soepel lopende back-officenodig?

Bent u een manager die behoefte heeft aan een soepel draaiend kantoor. Met passie volg ik al uw wensen op, en zorg ik ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over administratieve taken. Kunt u tips gebruiken om uw hoofd leeg  te maken van organisatorische rompslomp? Ik ben een crisismanager op het secretariaat en ik sta klaar om u te ondersteunen.

Contact

Wilt u niet alles zelf doen? Neem dan gerust contact met me op: 033-2600178
Of mail
info@inique4u.nl

 

Blog
Previous reading
Vernieuwing
Next reading
Missie geslaagd!
×

Powered by WhatsApp Chat

×