INIQUE VOOR JOU

Partners van Inique4U

slider-divider-wit

Vele manieren om jou op weg te helpen

Samenwerken leidt tot de mooiste resultaten

Kwaliteit staat voorop, daarom werkt Inique4U alleen met partners die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben

Buro Bombarie

Buro Bombarie neemt voor tal van organisaties ‘organiseren uit handen’. Wij organiseren congressen, cursussen en seminars. Via onze website kunnen per evenement deelnemers maar ook standhouders zich aanmelden. Van idee tot draaiboek, facturatie en productie van de bijeenkomst: in vertrouwde handen bij Buro Bombarie!

Haal meer uit je office

Merk je dat je kennis van Microsoft Office onvoldoende is? Levert het werken in Microsoft Office steeds weer frustratie op? Of kun je je aardig redden, maar weet je dat de dingen die je doet makkelijker kunnen, alleen niet hoe? Denk dan eens aan een training bij Haal meer uit je office.

Vindjeklant

Vindjeklant.nl helpt ondernemers bij de groei van hun bedrijf. Via trainingen of het volgen van een individueel coachtraject worden de commerciële vaardigheden van ondernemers aangescherpt en verbeterd. Dit alles op een manier die past bij het bedrijf en de klant, dus altijd maatwerk.

Cloudtraffic

Wil jij op korte termijn ook beter zichtbaar zijn online en meer halen uit de bezoekers van je online kanalen? Cloudtraffic sparringpartner voor ondernemers op het gebied van online marketing, design, e-commerce, e-mailmarketing en strategie.

Laura Elkhuizen Fotografie

Als ondernemer heb je passie voor je bedrijf. Het is mijn missie om die passie in beeld te brengen door mijn natuurlijke en ontspannen manier van bedrijfsfotografie. Zo krijg je een set beelden van je bedrijf, je producten of jezelf aan het werk die je kunt gebruiken voor je website, social media of drukwerk. Foto’s waar je opstaat zoals je écht bent!

Ikonderneemhet.nl

Ikonderneemhet.nl is een online netwerk voor zzp'ers. Een plek om te netwerken, kennis op te doen en te delen, aanbiedingen te doen en opdrachten te plaatsen en te zoeken. Ook vind je er alle events die interessant zijn voor zelfstandig ondernemers. Zakendoen is een kwestie van een goed netwerk. Dat bouw je op ikonderneemhet.nl.

Claro Organizing

Verlang je naar meer grip op je tijd en rust in je hoofd? Als virtual professional organizer help ik jou om focus, structuur en rust aan te brengen in je bedrijf. Met eenvoudige systemen en processen krijg je weer de regie over je bedrijf en hou je meer tijd over voor je klanten en jezelf. Wil jij dat ook, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je met plezier!

Mootiv

Mootiv inspireert met doeltreffende video's die laten zien wat jij te vertellen hebt. Vanuit onze achtergrond als communicatiebureau zijn we gewend om meer te doen voor onze klanten. We willen graag meedenken. Ontdekken wat iemands verhaal is en dát vertellen. Dat is de More van Mootiv Media.

Tekstschrijver Lisette van de Heg

Tekst is vaak de stap naar het eerste contact tussen jou en je klant. Goede tekst is dus waardevol. Ik neem jouw (bedrijfs)verhaal als uitgangspunt voor de teksten die ik schrijf. Het resultaat? Goede tekst die voor jou werkt!

Fabian Boot

Bedrijfsfotograaf Fabian Boot laat zien wat jouw bedrijf doet. Elk bedrijf heeft een bedrijfsverhaal en Fabian vertelt dit verhaal graag door met zijn foto’s. Wat doe je? Hoe doe je dit? Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Door dit verhaal duidelijk te laten zien.