INIQUE VOOR JOU

Over Inique4U

slider-divider-wit

Het gezicht achter Inique4U

Ik was de eerste out-of-the-office-manager in Nederland en heb veel klanten geholpen bij het organiseren van hun backoffice. Daardoor ontdekte ik dat ik geniet van, en erg goed ben in dingen die veel ondernemers verschrikkelijk vinden: het aanbrengen van orde, regelmaat en systemen.

In de loop van de jaren werd structuur aanbrengen mijn specialiteit. Wat dat concreet betekent? Zoals een van mijn klanten het zo mooi verwoordde: ‘Jij zorgt ervoor dat ik de boom in het bos weer zie.’

Structuurfreak in hart en nieren

Als je de woorden ordening, organisatie, regelmaat en systeem samen met de woorden fan, fanaat en fanatiekeling stevig door elkaar roert, heb je dikke kans dat je uitkomt bij:

structuurfreak

Het is een titel die ik met trots draag 😊. Je mag me best een beetje een freak vinden met m’n handige tooltjes en voortdurende honger naar een slimmere organisatie.

Als jij alleen nog maar rommel en chaos in je backoffice ziet. Als je aan het eind van de werkdag baalt, omdat je wéér niet hebt kunnen doen wat je van plan was. Of als je constant tijdgebrek ervaart, dan ben ik er voor je!

Ineke in het kort

Rode bokshandschoenen Als je me al wat langer volgt, heb je vast wel eens een foto voorbij zien komen met mijn rode bokschandschoenen. Wat moet een structuurfreak daarmee? Maak je geen zorgen: ik heb nog nooit iemand een blauw oog geslagen.
Wat dan wel? Bij boksen staan inzicht, conditie en de coördinatie van handen, voeten en ogen centraal. Ik vertaal dit voor je organisatie naar: ruimte creëren vanuit chaos. Ook weet ik een (figuurlijke) klap uit te delen als dat nodig is én kan ik incasseren. Er zijn dus meerdere lijntjes te trekken tussen boksen en structureren!

Laptop Mijn laptop is (bijna) mijn beste vriend. Ik kan er ontzettend veel in kwijt én ik kan er lekker snel op werken. Bovendien kan ik het beste van twee werelden makkelijk combineren: beeld en tekst. Ik vind het fijn om een document in te richten, maar maak net zo lief afbeeldingen voor je sociale media kanalen in Canva! En heb zelfs training gehad in de creatieve pakketten van Acrobat Reader, maar dat is nog even flink oefenen...

Schoenen Ik sta stevig met beide benen op de grond en houd van lekker praktisch. Tijdens mijn danslessen ontdekte ik – tot mijn teleurstelling – dat ik de elegante en sierlijke dansschoentjes moest laten staan. Ik dans beter als ik kies voor comfortabele en sportieve schoenen. Is dat jammer? Ja, in eerste instantie baalde ik er verschrikkelijk van. Is het erg? Nee, want uiteindelijk gaat het om de dans en niet om de schoenen!

Lees hier welke ondernemerslessen ik leerde dankzij de dansschoenen.

Wat kan Inique4U voor jou betekenen?

Ben je helemaal klaar met inefficiëntie, verlies je veel te veel tijd of wil je gewoon eens iemand die je op een overzichtelijke manier uit de chaos in je onderneming leidt?

Neem contact met mij op. Dan heb je de eerste klap al uitgedeeld.

En zoals je weet: de eerste klap is een daalder waard!
Natuurlijk geldt ook: een goed begin is het halve werk.
En niet te vergeten: goed begonnen is half gewonnen!

Had ik trouwens al verteld dat ik vaak strooi met spreekwoorden? 😉