Let’s do it!

Let's do it!

2021, Let's do it!

Je kijkt even achterom, wat een bizar jaar was 2020.

In januari kom je een beetje tot rust. De agenda met sociale activiteiten is flink uitgedund en je kunt/hoeft even niet meer zoveel.
En daar heb je eigenlijk best wel behoefte aan.

Je gaat opruimen! Let’s do it!

Je kijkt een keer kritisch om je heen. Je werkplek is een chaos geworden. Tijd om het op te ruimen. Let’s do it!

Door de groei van je bedrijf is er best veel onrust ontstaan. Waar moet je beginnen?

  • Met de doos met bonnetjes? Je bedenkt dat je toch ook eens wilt uitzoeken welke app die bonnetjes meteen voor je verwerkt.
  • Je mailbox dan? Daar is geen structuur meer in te vinden, geen wonder dat je mailtjes mist.
  • Je besluit te beginnen met dat wat je op je bureau ziet liggen. Maar ja, wat moet je ermee? Je kunt het in een la stoppen maar dat is verstoppen en niet opruimen. Je vraagt je af: ”Waarom heb ik eigenlijk nog zoveel papieren? Het is toch 2021?” Je wilt toch eens uitzoeken hoe jij het beste kunt gaan digitaliseren.

Gezelligheid in huis

Je kijkt nog eens om je heen en de moed zakt in je schoenen, je pakt een grote doos, gooit er al je papieren in en schrijft er groot op 2020! Je zet de doos op de kast, en voor nu ben je klaar.

Je kunt er de energie niet meer voor opbrengen. Morgen, of wanneer ik tijd heb, dan doe ik het wel anders, beloof je jezelf.

Herkenbaar?

Je bent niet de enige ondernemer die door bedrijfsgroei de bomen het bos niet meer ziet. Je bent jaren geleden vol passie begonnen met je product en/of dienst. Het enige wat je wilt is jouw tijd en energie in je klanten steken. Dat lijkt zoveel zinvoller dan structuur aanbrengen rondom je werkplek.

Tot je ineens beseft dat je dit jaar niet zo goed bent gestart. De papieren stapelen weer op en je mailbox is ook niet echt overzichtelijk. Je realiseert je dat als je op een andere manier gaat werken dat je dit veel meer rust geeft. Je overweegt een structuurcoach om advies te vragen.

Let’s do it, maar… wanneer en hoe?

  • Hoe zou het zijn als je alles van een bepaalde klant binnen handbereik hebt? En dat je binnen drie klikken bij de gegevens bent die jij nodig hebt?
  • Hoe zou het zijn als je het hele jaar door je administratie op orde hebt? Zodat je accountant (of jijzelf) alleen maar op een knop hoeft te drukken en de btw-aangifte rolt zo uit je systeem.
  • Wat als je dat mailtje van je klant niet hoeft te zoeken, maar gewoon weet waar je het kunt vinden? Zodat je nooit meer iets misloopt doordat er iets niet op orde is.

Hoe zou dat voor je voelen?

Lets do it - ja maar_klein_Inique4U

Let’s do it, ja maar…

Ondernemers zijn creatief en innovatief. De meest creatieve ondernemers hebben om hun heen een vorm van chaos. Ze denken dat deze chaos bij hen past en dat het voor hen werkt. Of ze gebruiken excuses om de chaos niet echt aan te hoeven kijken.

“Ja maar… dit werkt voor mij.
Ja maar… Ik heb er geen tijd voor.
Ja maar… ik heb er geen budget voor.
Ja maar… Ik heb er niet zoveel hinder van. “

Maar elke keer als ik ben geweest en orde in de chaos heb gebracht, dan worden mijn klanten overvallen door een gevoel van rust. Ze hebben ineens controle over zaken waar ze voorheen achter de feiten aanliepen.

Alles klopt! Let’s do it!

Wanneer ik bij je ben geweest ben je zo blij dat je gevraagd hebt om een beetje hulp. Je beseft dan pas dat je deze kick-off echt nodig had om te zien wat je anders kon doen. Je wist dat je je bedrijfsprocessen in kaart moest brengen maar je wist niet hoe.

De tijd die jij bezig bent om de beste systemen en apps uit te vogelen kun je beter besteden aan jezelf, je vrienden, familie en/of je klanten. Ik ben helemaal thuis in deze wereld en geef je de beste adviezen in een handomdraai.

Gun jezelf na dit bizarre jaar een beetje rust. Je zult merken dat je daarna veel harder gaat.

Wil jij dat ook?

Het bijhouden van deze rust is gemakkelijk, omdat ik je precies laat zien hoe jij tijdwinst haalt uit jouw dag.

Wil je daar meer over weten?

Lees dan meer over het Let’s do it! Structuurtraject. Of neem gewoon even contact met mij op om te zien of en hoe ik je kan helpen.

 

Ik kom met onrust door de voordeur en ik vertrek in alle rust door de achterdeur.
Ik breng ondernemers van chaos naar structuur.

neem contact op_bel mij_Inique4U

Structuur brengen in chaos regel je met 1 telefoontje!

Ja dat wil ik ook!

Blog
Previous reading
Tool van week 4: Decisly
Next reading
Inkiek week 3
×

Powered by WhatsApp Chat

×