Static overlay
Let's do it Structuurtraject

Structuur in je bedrijf? Let’s do it!
Voor ondernemers die verder willen

Misschien herken je dit wel: je bent een paar jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer. Je ging rustig van start en had weinig hulp(middelen) nodig.

Inmiddels is je onderneming gegroeid en je merkt dat het veel tijd kost om randzaken op te lossen.
Vaker dan je lief is:
- zit je een halve dag aan je website te klieren;
- ben je een uur aan het zoeken naar een kwijtgeraakte factuur;
- of krijg je een boze mail van een klant die had verwacht dat jij gisteren contact zou opnemen.

Je hebt meerdere keren geprobeerd om slimmer te gaan werken. En dat lukte dan een tijdje. Maar voor je het wist ontstonden er weer nieuwe problemen of gleed je terug in je oude inefficiënte gewoonten.

Je bent er helemaal klaar mee en je wilt het anders gaan aanpakken. Je weet dat dit nodig is, want je raakt steeds vaker gefrustreerd tijdens je werkdag…

… maar je hebt iemand nodig die je hierbij helpt. Iemand die je stap voor stap laat zien wat voor jou praktisch, efficiënt en effectief is. Iemand die je door alle processen begeleidt en je helpt om handige oplossingen te vinden. En deze te implementeren.

Stop dan met zoeken. Je bent precies waar je moet zijn!

 


Van gedoe naar voldoening!

Na jarenlang ondernemers begeleid te hebben bij het op orde brengen van hun interne organisatie, weet ik precies waar jij tegenaan loopt.
Ik begrijp heel goed:
- dat je constant te weinig tijd hebt;
- dat je het saai vindt om de boekhouding bij te houden en het daarom liever uitstelt;
- dat je die blauwe enveloppen liever ongeopend laat liggen;
- dat het aanbod tools en apps zo overweldigend is, dat je alles liever bij het oude laat;
- dat jij en Excel de beste vrienden zijn en dat je daar geen afscheid van wilt nemen:
- dat je geen geld hebt om alles uit te besteden;

En het belangrijkste:
Ik begrijp dat je door “al dat gedoe” steeds minder plezier en voldoening uit je werk haalt.

Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn!

Het is goed om te weten dat je niet de enige bent én dat je dit kunt oplossen! Zodat jij weer kunt gaan doen wat je het liefst doet en waar je het beste in bent.

Picture of testimonial author
In dit traject verdien je je geïnvesteerde tijd direct terug. Ik beveel dit traject van harte aan. Ineke hielp mij om door de bomen het bos weer te zien. Als eigenaar van een bedrijf komt er altijd wel een periode dat het wat minder soepel loopt. De omzet valt tegen, je wilt andere stappen zetten, maar weet niet hoe, of "het wil gewoon niet", zonder dat je weet waar je precies op vastloopt. Die gewoontes die je al jaren opgebouwd hebt, die zie of merk je niet altijd zelf meer. Ineke legde al heel snel de vinger op de zere plek. Wanneer ik het met mensen over dit traject heb, krijg ik vaak het commentaar "daar heb ik geen tijd voor". Terwijl dat echt onzin is, want juist in dit traject verdien je die tijd direct terug. Omdat je niet meer met onzindingen bezig bent. Of omdat je met volle focus aan het werk bent en dus veel meer tijd voor elkaar krijgt. Pak deze kans. Het is de tijd en de investering zeker waard, want je verdient dit zo terug. Het is voor mij niet de laatste keer dat ik dit doe, het is gewoon ontzettend gezond om eens in de paar jaar met een bezem door je hoofd en bedrijf te gaan. Daar word je sterker, slimmer en uitgeruster van.
Joyce Dunnewold
eigenaar Haal meer uit Microsoft

Weer plezier krijgen in je onderneming

In het Let’s do it! traject brengen we samen de interne organisatie van jouw onderneming op orde. Ik geef deze training aan kleine groepen van maximaal 6 ondernemers die tegen vergelijkbare belemmeringen aanlopen. Je vormt met deze ondernemers een mastermindgroep waarin leren en ontwikkelen centraal staan.

Dit alles begint bij de vraag die ik je tijdens de intake zal stellen:  WAAR WORD JIJ NOU BLIJ VAN?


Mijn beloftes aan jou:

1. Het Let's do it! structuurtraject is een investering die je terugverdient in tijd, plezier en gemak.

2. Veranderen is moeilijk en vraagt tijd, inzet, commitment, focus en motivatie.
Ik help je bij iedere stap en samen borgen we de ingezette veranderingen in je onderneming.
Dit betekent dat je:
- tijdens iedere sessie heel veel waardevolle informatie krijgt;
- direct – onder begeleiding – praktisch aan de slag gaat met jouw speerpunten;
- gedurende het traject je persoonlijke vraagbaak en stok achter de deur (ik dus 😉) achter de hand hebt.

3. Na het Let’s do it! structuurtraject is jouw onderneming toekomstbestendig ingericht en kun jij weer met plezier (nieuwe) klanten aannemen.


Hoe werkt het structuurtraject?

In het Let's do it! structuurtraject ga je voor een intensieve aanpak en krijg je:

- de Kick-off als fundament voor de doelen die je wil gaan behalen
- individuele probleemanalyse en Plan van Aanpak in een 1-op-1 sessie
- toegang to mijn Online Academie met lesmateriaal, checklijsten en overzichten
- toegang tot de community voor contact met én steun van andere deelnemers
- 6 dagdelen groepstraining
- mijn boek 'Morgen doe ik het (anders)!
- een persoonlijk eindgesprek

Klik hier voor de volledige inhoud van het programma

Denk je nu: ‘Ik heb hier geen tijd voor. Dat is nou net het probleem!’

Ineke Swart-den BoerGeen zorgen. In deze training ga je in kleine, haalbare stappen maximaal resultaat behalen. Ik bewijs jou dat het mogelijk is om van chaos naar structuur te gaan. Ik weet dat je in eerste instantie wat pijn zult voelen bij het reserveren van een tijdsblok in je agenda. Maar je zult merken dat alles wat we doen, jou tijd oplevert.

Naarmate het traject vordert doet het minder pijn en de derde of vierde keer zie je ernaar uit, omdat je weet dat je na iedere sessie meer lucht hebt. Meer lucht en meer ruimte om te ondernemen zoals jij wilt!

Picture of testimonial author
Ik lijk altijd meer werk en taken te hebben dan tijd. Ineke heeft mij geholpen met plannen, overzicht en structuur. Ineke is eerlijk en betrokken. Daarnaast is ze dol op structuur. Ze weet van aanpakken en is vriendelijk, maar streng. Als ondernemer heb je wel iets beter te doen dan uitstellen en tijd verspillen. Dus wil je niet alleen in, maar ook aan je bedrijf werken? Neem contact op met Ineke en bestel ook meteen haar boek
Jolanda Pikkaart
Kleurrijke schrijfcoach

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten?

Wil jij meer bezig zijn met de leuke kanten van ondernemen?
Wil jij ruimte hebben om te groeien met jouw bedrijf?
Wil jij je werkzaamheden plannen en organiseren?
Wil jij je werk leuker en effectiever maken?
Wil jij minder tijd besteden aan randzaken en meer tijd aan het leuke werk?
En vind je het tof om mede-ondernemers te leren kennen en elkaar te verrijken in deze reis naar rust in je hoofd en plezier in je werk?

Twijfel dan niet langer: Let’s do it!

Maak hieronder je keuze voor het structuurtraject dat het beste bij jou past. Twijfel je nog?

Plan dan een gratis sparsesssie in mijn online agenda. Klik hier voor mijn online agenda.

Inique4U Structuurtraject
Let's do it! Structuurtraject
Samen maximaal resultaat behalen
€ 1.995
  • Gezamenlijke kick-off meeting
  • Individuele probleemanalyse sessie
  • 6 x een dagdeel groepstraining
  • Toegang tot online modules
  • Boek 'Morgen doe ik het (anders)!'
  • Persoonlijk eindgesprek
  • (Betaling in termijnen is mogelijk, neem contact op over de mogelijkheden)
Aanmelden

Inhoud van de training

Gratis Intake

We onderzoeken samen of deze training past bij jouw behoefte. Ik geef je altijd eerlijk advies: als ik denk dat je beter af bent met de trajecten van Groei in je bedrijf of Toekomstkracht geef ik dat aan. Net zoals ik het je eerlijk vertel als ik denk dat een collega je beter kan bijstaan. Een optimale match is namelijk belangrijk om optimaal resultaat te behalen. (1 uur)

Online academie

Toegang tot het lesmateriaal, checklijsten en overzichten. Je vindt hier ook de community waar jij en de andere deelnemers tussentijds contact kunnen houden. Na afloop van het traject houd je nog 6 maanden toegang tot de academie en de community.

De Kick-off

We maken kennis met elkaar, delen ervaringen, we zetten de eerste stappen naar overzicht en starten met het bouwen van jouw persoonlijke naslagwerk. Het resultaat van deze eerste sessie? Jij ervaart lucht en ruimte in je hoofd om aan je doelen te werken, zodat je ze daadwerkelijk behaalt. (hele dag)

1 op 1 sessie

Ik analyseer waar de pijnpunten in je bedrijfsvoering zitten en we zetten de lijn uit voor jouw persoonlijke Plan van Aanpak. (twee uur)

How to do it

Ieder mens, iedere ondernemer is uniek en daarom is het belangrijk dat je weet wat jij nodig hebt om te slagen. Vandaag leer je meer over wie je bent en ontdek je hoe je deze kennis kunt gebruiken: dit is de sleutel tot structuur in je bedrijf. (dagdeel)

Let's do it

Groepssessies waarin de vier onderdelen van je interne organisatie centraal staan: systemen, processen, diensten, (ondersteunend) personeel/ samenwerkingen die je hebt. Iedere groepssessie is op maat gemaakt voor jouw mastermindgroep en past bij de speerpunten uit je eigen Plan van Aanpak. Na iedere sessie ga je met een haalbaar aantal persoonlijke acties naar huis. (4 dagdelen)

Persoonlijke begeleiding

Loop je vast, vind je het moeilijk om bepaalde stappen te zetten of heb je andere vragen? Ik help je weer op weg.

Hold the grip

Hold the grip (dagdeel). Val niet in je oude fouten. Je leert een methode om te werken met de inrichting van je hernieuwde interne organisatie. We borgen deze werkwijze en blokken hiervoor direct tijd in je agenda.

Piketpaaltjes slaan

Wat ga je doen nadat de training is afgelopen? We slaan piketpaaltjes die jou houvast geven om de ingezette verandering daadwerkelijk vol te houden. Denk bijvoorbeeld aan: periodieke afspraken met je mastermindgroep, tijd reserveren om na te denken over en te werken áán je bedrijf of een gratis sparsessie met mij inplannen. (dagdeel)

1 op 1 eindgesprek

Je hebt nu een stevig fundament voor je onderneming. We bespreken je Plan van Aanpak en ik geef je handvatten zodat je in de toekomst je eigen piketmomenten kunt invullen: Zit je nog op koers? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Welke successen heb ik te vieren? (2 uur)

Gratis boek

Gratis boek: Morgen doe ik het! (anders)

Praktische informatie

De sessies worden gegeven in Amersfoort: lekker centraal gelegen. Je kunt gratis parkeren en station Schothorst is op loopafstand. Koffie en thee staan voor je klaar en tijdens de dagsessie word je verwend met een lekkere lunch.

Picture of testimonial author
Ineke heeft structuur aangebracht. Ineke heeft mij geholpen om de backoffice van mijn bedrijf opnieuw in te richten. In de loop van de jaren ben ik gaan werken met verschillende programma’s en op diverse manieren. Ineke heeft structuur aangebracht. 
Adinda Keizer
eigenaar Vindjeklant en BLOEI Opleidingen

Wil je eerst met mij sparren voor je instapt?

Plan dan een gratis sparsessie in mijn online agenda

Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@inique4u.nl: je krijgt snel een reactie.