Klantcase Vindjeklant

Klantcase Vindjeklant

Klantcase Vindjeklant!

Adinda Keizer van Vindjeklant.nl is een commerciƫle ondernemerscoach die kijkt wat bij jou en je bedrijf past. Om te kunnen groeien met je bedrijf moet je zichtbaar zijn in de markt. Verkoop coaching helpt met praktische ondersteuning bij de zoektocht naar het onderscheidend vermogen, de pitch, verkooptechnieken, de ideale klanten en alles waar je als ondernemer tegenaan loopt.

Waarom heb je Inique4U ingeschakeld?

Waar heeft Ineke je mee geholpen?

Ineke heeft me met veel zaken geholpen. In de eerste fase hebben we structuur aangebracht en prioriteiten gesteld. Ineke doet voor mij elke maand de facturen. Ze heeft me heel goed geholpen met de planning voor de vernieuwde website, zodat alles op tijd werd aangeleverd. Ze houdt Google voor me in de gaten. Belangrijkste waar ze me mee helpt is ideeƫn onthouden en als het wat rustiger is weer helpen herinneren. En ze trekt aan de bel trekken ik zaken vergeet. Kortom mijn steun en toeverlaat.

Waarom zou je Ineke aanbevelen?

Eigenlijk beveel ik haar liever niet aan want iedereen wil dan een Ineke ... en dan heeft ze geen tijd meer voor Vindjeklant. Ineke is een topper! Ze is behulpzaam, zeer accuraat en een ontzettend mooi en leuk mens.

Geen categorie Klantcases
Previous reading
Klantcase Vindjeklant
Next reading
Klantcase Esther Brokke
×

Powered by WhatsApp Chat

×