Klantcase Gerust Geregeld

Klantcase gerust geregeld

Klantcase Gerust Geregeld!

Lonneke heeft met haar bedrijf Gerust Geregeld een unieke dienst. Door haar servicegerichtheid krijgt ze veel doorverwijzingen waardoor haar bedrijf hard is gegroeid. Tijd om even stil te staan bij de bedrijfsprocessen en -systemen om deze weer optimaal af te stemmen op de nieuw ontstane situatie zodat Gerust Geregeld weer toekomst proof is en ruimte is om deze groei op te vangen.

Waarom heb je Inique4U ingeschakeld?

Lonneke Jansma

Waar heeft Ineke je mee geholpen?

Ineke heeft mij geholpen met het opnieuw inrichten van mijn cliënten-administratiesysteem, ze heeft een goede planningstool en todo-app voor me gevonden en mij geholpen bij het inrichten en werken met deze nieuwe systemen. ze heeft ook uitgezocht of de systemen voldoen aan de AVG richtlijnen.

Het was even zoeken omdat ik omvangrijke projecten voor mijn cliënten beheer, waarbij allerlei soorten informatie verwerkt en bewaard moet worden.

Waarom zou je Ineke aanbevelen?

Ik had meteen vertrouwen in Ineke, ze is warm en toegewijd, zakelijk en to the point. Als je je in details dreigt te verliezen is zij er om je bij de grote lijnen en je uiteindelijke doel te houden. Ze komt met persoonlijke adviezen, aangepast aan jouw werk en manier van werken, geen standaard oplossingen of app’s omdat zij die zelf zo handig vindt. Ze heeft de kwaliteiten van een super directie secretaresse, kwalitatief en degelijk en weet daardoor precies hoe ze ondernemers moet adviseren op het gebied van werken en plannen. Bovendien herkent ze alle valkuilen waar je als ondernemer en mens in kunt lopen. Zij is die voor omdat zij steeds vooruitkijkt en een helikopterview houdt op wat voor jou van belang is.

Klantcases
Previous reading
Klantcase Esther Brokke
Next reading
Ik groei uit m’n jasje en daar geniet ik van!
×

Powered by WhatsApp Chat

×