Kennis is kracht – Beurs KIK!

Jij hebt kennis en jij hebt kracht! Wanneer je jouw kennis bundelt met de kennis van een ander dan ben je extra krachtig. Daar gaat Beurs KIK over. KIK staat voor Kennis Is Kracht. Beurs KIK is anders. Experts delen aan tafel hun kennis met jou!

Je mag aanschuiven bij vertegenwoordigers van 45 verschillende bedrijven die jouw vraag over allerlei facetten van het ondernemerschap willen beantwoorden.

 

Voor wie?

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je groeien met je bedrijf in kennis of in omvang? Misschien heb je een duidelijk doel voor ogen en zoek je hulp met het realiseren van dit doel. Als ondernemer werk je vaak alleen terwijl je juist behoefte kunt hebben aan een sparringpartner. Kom dan eens kennismaken op Beurs KIK.

 

Experts

Ik zou het leuk vinden als je aanschuift bij mij aan tafel.

Beurs KIK

Virtueel Office Manager

Als Virtueel Office Manager begrijp ik als geen ander hoeveel rust het kan geven als al je randzaken goed zijn geregeld.

 

  • Een rustige agenda helpt je om voldoende tijd te creëren om taken goed uit te voeren.

  • Een goede administratie zorgt ervoor dat je geen uren hoeft te zoeken naar dat éne document.

  • Een bijgewerkte boekhouding geeft inzicht in je financiële situatie zodat je juiste beslissingen kunt nemen.

  • Een goede planning voor het komende jaar maakt je prioriteiten helder.

 

Wil je weten hoe je deze randzaken goed voor jezelf kunt inrichten en ze leuker kunt maken met bijvoorbeeld ‘Apps’? Sta je open voor bruikbare tips en trucs? Kom dan eens bij mij langs. Ik help je op weg.

 

Jouw Kennis en Kracht

Kennis ophalen is leuk, maar kennis delen is misschien nog wel leuker. Er lopen veel ondernemers rond die op zoek zijn naar nieuwe inzichten of extra informatie. Een mooie kans om te netwerken en jouw kennis te delen. Zorg dat je je pitch klaar hebt, wellicht komt het van pas.

 

Actie Beurs KIK

Persoonlijk vind ik 27,50 voor kennis een kleine investering. Maar je kunt ook GRATIS naar beurs KIK! Ik heb een extra toegangskaart die ik graag weggeef.

 

Wat moet je daarvoor doen?

Stuur mij dé gebruiksvriendelijke ‘App’ waar jij een KIK van krijgt.  Misschien stuur ik jou dan wel een GRATIS toegangskaart.

Mail naar cooleapp@inique4u.nl met het onderwerp KIK de link van de ‘App’ waar jij graag mee werkt.

Nieuwsgierig als ik ben wil ik ook graag weten waarom je voor deze ‘ App’ kiest. Die kennis kan ik dan weer delen met anderen. Zo helpen we elkaar!

 

Waar moet je zijn?

Op 5 november in Dolfinarium Harderwijk

Strandboulevard Oost 1

3841 AB Harderwijk

Toegang € 27,50 exclusief btw

Eenmaal binnen heb je toegang tot GRATIS advies van de meest uiteenlopende ondernemers. Beurs KIK vindt bovendien plaats in een bijzondere omgeving. Het belooft een dag te worden vol inspiratie.

Mis het niet en pak je kans. Kennis is kracht!

Zie ik je 5 november? Je vindt de stand van Inique4U op 42.

Tot op Beurs KIK!

Blog
Previous reading
Hoe zorg je ervoor dat… je tijd bespaart?
Next reading
Wanneer kies je voor PowerPoint?
×

Powered by WhatsApp Chat

×