Inkiek week 45

Wat vond ik het ontzettend leuk om de Hocus Focus webinar te geven afgelopen vrijdag. Ik kan er zo van genieten als er kwartjes vallen bij mensen, maar ik geniet ook van de verbinding die er is. Daar doen we het uiteindelijk voor. Elkaar helpen en elkaar weer op het goede spoor zetten. In de Inkiek van dinsdag geef ik al aan dat waarde voor mij niet in geld zit (of materiële zaken), maar in het kleine beetje geluk en sentiment die we elkaar kunnen geven waardoor onze levens een klein beetje meer waarde krijgen. Al die kleine beetjes geluk die wij elkaar gunnen is voor mij een goddelijk vermogen waard! Maar iedereen is anders... dus vertel eens? Waar hecht jij waarde aan?

 

 

Inkiek bij Inique
Previous reading
Inkiek week 46
Next reading
Inkiek week 44
×

Powered by WhatsApp Chat

×