Inkiek week 37

Het leven zit vol met uitdagingen. Ook tijdens de vakantie. In een andere omgeving merk je ineens dat de dagelijkse gang van zaken niet vanzelfsprekend meer is. Je moet je navigatie instellen als je wil winkelen, je moet vragen waar de brievenbus is om je ansichtkaarten voor thuis te posten. Waar kun je lunchen? Hoe heet hier de benzine die je moet tanken? Hoe laat kan ik ontbijten? Waar is de supermarkt. Om dat allemaal te ontdekken kost tijd en voordat dat weer in je systeem zit ga je alweer naar huis. Zo gaat het ook met je werk. Welke app heb ik nodig? Hoe werkt dat? Wat kan ik waar invullen? Ik heb dit nodig, maar waar kan ik dat vinden? Dat kost tijd. Heel veel tijd soms zelfs. En omdat ik de weg hierin al weet kan ik jou helpen een shortcut te maken. Ik ben een soort VVV-buro zeg maar. Jij zegt wat je graag wil, ik reik jou de ideeën aan en ga zelfs samen met jou op pad als je dat wilt! Dus wil je de weg sneller leren kennen, stuur me een berichtje en dan neem ik na mijn vakantie direct contact met je op.

 

 

Inkiek bij Inique
Previous reading
Bedrijfsprocessen optimaliseren
Next reading
Inkiek week 36
×

Powered by WhatsApp Chat

×