Hoe zorg je ervoor dat…ik iedere dag opsta alsof ik iedere dag voor het eerst weer begin?

Maurice van Bokhoven

Gelooft in de kracht van verbinden, gunnen, daadkracht en de juiste strategie. Personal & company branding is geen vraag meer maar een “must” waarbij de klant centraal moet staan. Hoe gastvrij is jouw organisatie? Organisatieprocessen zijn belangrijk maar zonder klanten geen organisatie.

Maurice is oprichter van Ambassador House en kenmerkend voor de gunfactor. Ik stelde Maurice 4 vragen:

 

De eerste vraag: Hoe zorg je ervoor dat… welke vraag zou jij hier invullen?

‘Hoe zorg je ervoor dat…ik iedere dag opsta alsof ik iedere dag voor het eerst weer begin?’

 

Iedere dag is een uitdaging en een avontuur. Structuur en regelmaat zijn belangrijke kernbegrippen voor iedere organisatie, maar daar alleen maar aan vasthouden houdt het avontuur tegen. Door te blijven bewegen en je kennis te blijven delen, vermenigvuldigd vanzelf de wereld om je heen. Door leergierig te blijven en vooral fouten blijven durven maken is iedere dag een cadeau wat ik zelf mag uitpakken.

2. Op welke website kan men meer informatie over je vinden?

Ik introduceer graag www.ambassadorhouse.nl:

Het succes van je onderneming wordt voor een groot deel bepaald door de ‘drive’ van mensen. Wij durven te beweren dat in veel organisaties het prestatievermogen toeneemt als je in een kort tijdsbestek gedetailleerd inzicht realiseert in de energie van je organisatie, teams en individuen.

Onze prestatie?
Jouw bedrijf staat startklaar in 60 dagen!

Geen symptoombestrijding. Een aanpak bij de wortel. Winst boeken in performance, tijd en geld en toename van de vitaliteit van het meest kostbare bezit van de organisatie: de mensen. Jouw bedrijf gaat dit bereiken. Hoe wij dit zo zeker weten? Wij leveren aantoonbare energiewinst, de basis voor alle prestaties!

Onze methode bestaat uit twee onderdelen:
➢Performance Proof
➢Performance Practice

Performance Proof. De letterlijke vertaling is ‘bewijs van de prestaties’. Wij zijn een buitenbeentje. Onze vertaling van Performance Proof? In 60 dagen is het fundament gelegd om daadwerkelijk te gaan presteren. Dát is pas een prestatie! Performance Proof levert de gedetailleerde handvatten om in de praktijk op de juiste knoppen te drukken en aan de juiste touwtjes te trekken. Wij zetten onze expertises in met unieke en beproefde methodes en diensten, eerst in Performance Proof, daarna in Performance Practice.

Focus op resultaat alleen is onvoldoende. De mens is de motor van een organisatie. Onze visie: zet de mens in beweging, verander het ritme van denken. Verbinding tussen mensen is daarbij een randvoorwaarde. Succes behaal je nooit alleen. Succes creëer je samen met je ambassadeurs. Wij slaan vanuit de mens de brug met het prestatievermogen en het gewenste resultaat.

www.ambassadorhouse.nl

3. Wie ben je, wat doe je, voor wie?

maurice-van-bokhovenMijn naam is Maurice van Bokhoven en mijn expertise is sales en marketing. Er zijn alleen al in Nederland 17 miljoen “zendmasten” met een grootte zenddichtheid op de diverse kanalen. Maar hoe bereik jij de juiste kanalen en nog belangrijker: hoe zorg je dat mensen met jouw zaken willen doen?

Sales is vertrouwen, gunnen en zorgen dat je het probleem achter de vraag op kan lossen. Als je weet te verbinden, te raken en je beloftes waar maakt dan pas kan je accelereren. Zowel als team en organisatie. Succes is wel een dingetje maar succes heb je nooit alleen.

Klanten en mensen zijn de grootste waarde voor iedere organisatie of ondernemer. Zonder deze waarde, geen organisatie. Samen met de klant zorg ik dat de organisatiedoelstellingen worden behaald.

4. Waarom doe je wat je doet?

In de loop van de jaren heb ik vele opdrachten mogen uitvoeren bij verschillende organisaties. Het is geweldig om al het talent waarmee een organisatie zich mag profileren optimaal in te zetten om het beste uit mensen en klanten te halen.

luisteren
Verbinden, luisteren naar de markt en optimaal gebruik maken van de resources en mogelijkheden is mijn talent. Gebruik optimaal het moment waardoor je het maximale kan halen uit de toekomst. Mijn kennis deel ik graag want kennis maken, is kennis delen.

 

Blog
Previous reading
Hoe zorg je voor meer mogelijkheden in je bedrijf?
Next reading
Hoe zorg je er voor dat… je onderneming jou van een behoorlijk en constant inkomen voorziet?
×

Powered by WhatsApp Chat

×