Hoe zorg je ervoor dat je elke dag onder de aandacht komt en zichtbaar bent?

Soms kom je een ondernemer tegen die zo’n leuk product heeft dat je uiteindelijk net zo enthousiast bent over het product als de ondernemer zelf. Dit geldt in mijn geval voor de apps van WebApp Vision van Lianne Hermers. Lianne heb ik tijdens een training mogen ontmoeten. Zij heeft oog voor detail en is enorm klant- en servicegericht. Haar product is met recht een aanwinst voor je bedrijf en brengt je onder de aandacht van je klanten!

Elke dag onder de aandacht van je klant!

Heb je een website? Daar ben je vast heel trots op, toch? En is die al mobiel? Heb je zelf al gekeken hoe de website er mobiel uitziet?

Rare vragen zul je denken. Maar weet je dat er nog veel ondernemers zijn die zich daar niet bewust van zijn? Die weten soms niet eens hoe hun website er mobiel uitziet.

 

Hoeveel moet je scrollen om de juiste info te zien en hoeveel tekst gebruik je? Nodigt dat uit om allemaal te lezen en kan ik als klant snel je telefoonnummer vinden?

Mobiel zichtbaar zijn

Vrijwel elke ondernemer heeft wel een website en daar ben jij er vast een van. Als ondernemer ben je hoofdzakelijk in je bedrijf bezig en besteed je de website vaak uit en hoop je dat de webdesigner weet wat hij doet en een zo mooi mogelijke website maakt met een aantrekkelijk modern design, toch?

In veel gevallen is dat zo en houdt de designer rekening met mobiele klanten.

Want zoals nu bekend is, kijkt meer dan 95% van de mensen bijna alles mobiel. Bestelt mobiel, maakt afspraken mobiel. Heel handig, vooral als je even toch niets te doen hebt.

 

Daar kun jij als ondernemer slim op in spelen en zorgen dat je supergoed mobiel zichtbaar en vindbaar bent.

 

WebApp Vision bouwt Apps voor ondernemers. Samen kijken we naar de sterke punten van je onderneming en die vertalen we in een handige App.  Ik heb een passie voor innovatie en bedenk graag oplossingen voor bedrijven om een bijdrage te leveren aan hun succes.

 

Al jouw informatie onder 1 knop bij je klanten!

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die een App jou kan bieden? Ik leg je graag uit wat het jou kan opleveren.

 

lianne_aandacht_webappvision_Inique4U

 

Mijn naam is Lianne Hermers, moeder van 4 dochters en kom uit Boxmeer. Ik heb een totaal andere achtergrond dan het werk waar ik nu werkzaam in ben.

Begonnen als wetenschapper merkte ik dat ik de allereerste computers een magische uitvinding vond. Als Coach en Therapeut graag problemen oplos en als hobby creatief bezig ben.

Die combinatie maakt dat ik nu ontzettend veel plezier heb in mijn huidige werk.

Blog
Previous reading
Hoe zorg je ervoor dat je elke dag onder de aandacht komt en zichtbaar bent?
Next reading
Hoe zorg je ervoor dat… je foto’s snel laden op je WordPress website
×

Powered by WhatsApp Chat

×